Текст песни Pakito – Moving On Stereo

Тексты песен Pakito Moving On Stereo

Moving On Stereo текст песни
Pakito


Moving On Stereo
Ueooooooooooh!

I've got inside me!
I've got inside me!
I've got inside me!
I've got inside me! Inside me! Inside me!

Ueooooooooooh!
Ue/oo/oo/oo/oo/ooh!

Ueooooooooooh!

I've got inside me! Inside me! Inside me!
I've got inside me! I have inside me!
I've got inside me! Inside me! Inside me!
I've got inside me! I have inside me!


I've got inside me! I have inside me!
I've got inside me! I have inside me!
I've got inside me! I have inside me!
I've got inside me! I have inside me!

Pakito – тексты других песен

Pakito – клипы онлайн

Living On Video смотреть клип
Moving On Stereo смотреть клип
Are U Ready смотреть клип
Смотрите клипы на песни, которые исполняет Pakito, на Клипафоне.